ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ 2011



Αγαπητοί Γονείς – Κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας:
Σας ενημερώνουμε ότι για το μήνα Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Σχολείο μας οι παρακάτω ενημερωτικές δράσεις - εκπαιδευτικές δραστηριότητες:
1. Παρασκευή 11-3-2011:
Α) Το Σχολείο μας συμμετέχοντας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Δημοκρατίας που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δραστηριότητες:
I. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης, τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες, θα γράψουν έκθεση με θέμα: «Λέξεις και σκέψεις για τη Δημοκρατία».
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Παπανικολάου Ευτυχία.
II. Οι μαθητές της Ε’ τάξης, για δύο διδακτικές ώρες, θα ζωγραφίσουν σε χαρτί διαστάσεων 25Χ35 με θέμα: «Η Δημοκρατία σε μια ζωγραφιά».
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κωνσταντινίδου Αικατερίνη, Κύρτσου Παρθένα.
Β) Μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης θα συμμετέχουν στο 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Υπεύθυνοι: οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων.
2. Δευτέρα 14 - 3 - 2011: Ενημέρωση των μαθητών των Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων για την Ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Ώρα: 10:30-11:30
Υπεύθυνη η εκπαιδευτικός Πληροφορικής του Σχολείου μας: Τσέτου Μαγδαληνή.
Την ενημέρωση προσκαλούνται να την παρακολουθήσουν και οι γονείς - κηδεμόνες των μαθητών μας που επιθυμούν.
3. Τετάρτη 16- 3- 2011: Συμμετοχή των μαθητών της ΣΤ’ τάξης στην προσυνεδριακή εκδήλωση του 3ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, στον Πολύγυρο.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Νικήτα Παναγιώτα, Παπανικήτας Ιωάννης, Τσέτου Μαγδαληνή.
4. Πέμπτη 17 – 3 - 2011: Αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα θεάτρου, από τους μαθητές των τμημάτων Δ’2 και Δ’3. Ώρα 10:15 – 11:30.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Λαμπρόπουλος Ευάγγελος, Καρπέτης Δημήτρης και η μουσικός Σταμουλάκη Ιωάννα.
5. Παρασκευή 18 – 3 – 2011 και ώρα 12:30:
Ενημέρωση των γονέων – κηδεμόνων από τη Διευθύντρια του Σχολείου
Βαθμολογία Β’ Τριμήνου.
6. Δευτέρα 21 - 3 – 2011: Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των τάξεων Δ’ και ΣΤ’ του Σχολείου μας, σε συνεργασία με τον Κυνηγητικό Σύλλογο Ορμύλιας, θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας και στην τοποθεσία Άγιος Φωκάς (Άι-Φκας), ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας Δασοπονίας.
7. Πέμπτη 24 – 3 – 2011: Εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 9.15 και ώρα λήξης 12.00.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κωνσταντινίδου Αικατερίνη, Κύρτσου Παρθένα και η μουσικός Σταμουλάκη Ιωάννα.
8. Παρασκευή 25 – 3 – 2011: Εκκλησιασμός των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ – Παρέλαση όλων των μαθητών του σχολείου.

 Για τις δράσεις – δραστηριότητες και ανακοινώσεις του σχολείου μας μπορείτε να ενημερώνεστε και από το blog: http://dimotikoormylias.blogspot.com/
 Μπορείτε επίσης, να επισκέπτεστε την ψηφιακή πλατφόρμα που τέθηκε σε λειτουργία από το ΥΠΔΒΜΘ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://digitalschool.minedu.gov.gr/, όπου υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.

Ορμύλια, 10– 3 - 2011
Η Διευθύντρια του Δημ. Σχ. Ορμύλιας
Παπανικολάου Ευτυχία

0 σχόλια:

Εγγραφή μέσω e-mail