Πρόσκληση συμμετοχής στο 17ο Φεστιβάλ Παιδικών Σχολικών Θιάσων

Αγαπητοί Συνάδελφοι:
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας αποφάσισε και φέτος να διοργανώσει για 17η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Παιδικών Σχολικών Θιάσων με τη συμμετοχή των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής. 
Η δράση αυτή που υλοποιείται στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ευέλικτης Ζώνης , Καινοτόμων Δράσεων και Αισθητικής Αγωγής (θέατρο, εικαστικά & μουσική), στοχεύει κυρίως στο να αναδείξει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του παιδιού, να αναπτύξει το ψυχικό του δυναμικό, να καλλιεργήσει τις κλίσεις και δεξιότητές του , αλλά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη δημιουργικών σχέσεων μεταξύ των Σχολικών Κοινοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χαλκιδικής.
Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν παιδικές θεατρικές ομάδες Σχολείων, με θεατρικό έργο που η διάρκειά του να μην υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Χρόνος διεξαγωγής : 
Οι θεατρικές παραστάσεις θα παρουσιαστούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαΐου 2016. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν με mail ή με fax στο σχολείο μας μέχρι 30 Μαρτίου 2016. (Fax: 23710 41206, E-mail: mail@dim-ormyl.chal.sch.gr)

Υποχρεώσεις του σχολείου που συμμετέχει:
  • Αναλαμβάνει τη μεταφορά σκηνικών και μαθητών στο χώρο του θεάτρου.
  • Αναλαμβάνει τον τρόπο διεξαγωγής της παράστασής του. 
Σας καλούμε να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας. 

Πληροφορίες 
Τηλέφωνο Σχολείου: 23710 41312 
Συντονίστρια: Δήμιτσα Φωτεινή- Χαριτοπούλου Δήμητρα.

0 σχόλια:

Εγγραφή μέσω e-mail